Szántai Gábor

Szántai Gábor

Önfejlesztő elvonulás vegán gourmet ételekkel

Egy elvonulás, amit a megújulás jegyében hoztunk létre. A tavasz a megújulás évszaka. A természet is megújul: ami az elmúlt évben történt, az már a múlté. A fa, ami tavaly ősszel ledobta a leveleit és télen csendesen megbújva lelassulva élt, az tavasszal kinyílik, kivirágzik, kiteljesedik új színt adva a környezetének.

Az “Önfejlesztő elvonulás vegán gourmet ételekkel’ rendezvényen a teljesség jegyében több oldalról közelítjük meg a megújulást.

Szántai Gábor, az esemény főszervezője mentális és lelki oldalról közelíti meg a kérdést. A segítségével feltérképezzük a gondolatokat, hiedelmeket és a szokásrendszereket, hogy egy teljes képet kapjunk a jelenlegi helyzetről, amiben benne vagy. Ennek minden jó és fejlesztendő oldalával együtt. Gábor mottója, hogy „A tudatosítás már az 1. lépés”. Mindezek után pedig a Hiedelemrendszer átépítés módszerét alkalmazva gyakorlati úton elkezdjük megváltoztatni a hiedelmeket és ezáltal az eredményeidet, tapasztalásaidat. Ne izgulj, ez nem az az elvonulás, ahol megkapod a tudást egyszer és vége, hanem ha szeretnéd, akkor a tábor után is van lehetőség folytatni a hiedelemrendszered átépítését, hogy egyről kettőre lépj.

A belső, mentális-lelki átalakulás mellett a táplálkozás is fontos része önmagunk megújításának, ezért a Nyers séf fogja tálalni a tápláló, egészséges és természetes nyers vegán és vegán ételeket, amiket meg is tanulhatsz tőle! Ugyanis workshop formájában segíteni fog, hogy a megkóstolt finomságokat ne csak egyszer élhesd át az elvonuláson, hanem megtanulhasd és otthon vagy a nyári nyaralás alatt el is tudd készíteni. Jöhet egy kis ízelítő?

 

 

A belső átalakulást követően pedig a külső megújulás felé vesszük az irányt, hiszen a megjelenésünk a belső világunkat tükrözi. Ahogy fokozatosan és folyamatosan fejlesztjük önmagunkat érdemes megújítani a ruhatárunkat is. Azonban ez nem mindig olyan egyszerű, ezért az elvonuláson Kelemen Henriett személyi stylist, gyakorlatban alkalmazható tippeket, de főként a látásmódot fog átadni nekünk, hogy a minőségi belső változást látható külső megjelenés is kísérje.

 

 

A teljes kikapcsolódás és feltöltődés érdekében egy csendes Pilismaróti prémium apartmanházban fogjuk eltölteni a májusi hosszú hétvégénket. A hely megad minden lehetőséget a kikapcsolódásra, medence és szauna a megújulást támogatja, a zöldelő kert a nyugalmat és a csendet sugározza és a kert tetejéből nyíló panorámát nézve elmélyedhetünk a saját gondolatainkban és gondolatnélküliségeinkben békében.

Tarts velünk 2020. május 8-10 között!

Árak:

Super early bird: 50 000 Ft (az első három korán ébredőnek) ELFOGYOTT!

Early bird: 65 000 Ft (máricus 1 – március 31-ig) páros jegy 55 000 Ft

Normál ár: 70 000 Ft (április 1 – április 30-ig) páros jegy 60 000 Ft

Late bird ár: 80 000 Ft (május 1 – május 5-ig)

A jegyek 50%-a már elkelt!

Jelentkezés emailben vagy Facebookon keresztül.

 

Mivel sajnos csak 12 fő tud velünk tartani, ezért jelentkezz mihamarabb! Sajnos a 13. jelentkezőt már nem tudjuk fogadni.

2020. május 8-10,

Várunk szerETET-tel! ♥ #gáborosan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email