Karácsonyi férfi mentorprogram

Szántai Gábor férfi mentor

Férfi mentor

Csoportos férfi mentorprogram

Ajándékozd meg a barátnődet
a még férfiasabb önmagaddal!

Mi lenne, ha idén karácsonykor barátnőd
egyik karácsonyi ajándéka Te lennél,
egy még férfiasabb kivitelben?

férfi mentorprogram

Karácsonyi férfi mentorprogramról

Teljesen mindegy, hogy most jelenleg van-e párod vagy éppen nincsen, önmagadat erősíteni mindig érdemes.

Ezen a 4 alkalmas online kurzuson végigmegyünk a férfiasság 4 legfontosabb elemén, amivel önmagadat és a férfias kiállásodat is tudod erősíteni, ebből kifolyólag a barátnőddel való kapcsolatot is.

Akkor sincs baj, ha éppen nincsen barátnőd.

Tavaly év végén én is hasonló cipőben jártam, azonban elkötelezetten dolgoztam azon, hogy amikor lesz barátnőm a programba belefoglalt elemeket a gyakorlatban tudjam alkalmazni.
Eljött az idén március és azóta boldog és kielégítő párkapcsolatban élek.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a programba foglalt tudásanyag, az önmagadra fordított idő és munka eredményeképpen a kapcsolatotok egy új szintre léphet.

Egy párkapcsolat két emberen múlik, ebből te vagy az egyik.
Mi lenne, ha idén párod egyik karácsonyi ajándéka Te lennél, egy még férfiasabb kivitelben?

férfi mentorprogram

Hogyan zajlik a folyamat?

1. lépés

Megismerjük egymást

Az első és legfontosabb dolog, hogy megismerjük egymást és kialakuljon a bizalom egymás között.

Egy ingyenes és kötelezettségmentes, 45 perces konzultáció során átbeszéljük mire van jelenleg szükséged és a mentorprogram hogyan tud ebben támogatni Téged!

2. lépés

Közös munka,
személyre szabva

Ha megtaláltuk a közös hangot, tervet alkotunk és úgy formálom a mentorprogramot, hogy számodra és a csoport számára is a lehető legtöbbet adja.

3. lépés

Strukturáltan, komplexen

Nem árulok zsákbamacskát. Komplex tudásanyagot adok át az önismeretre alapozva a férfiasság legfontosabb elemeit kiemelve, annak érdekében, hogy Te, mint férfi és Te, mint a (leendő) barátnőd társa, a lehető legtöbbet adhass neki, amellett, hogy nem veszítesz a férfi erődből!

4. lépés

Nem leszel egyedül

Egy elfogadásra, támogatásra és megértésre épülő férfi csoporttal dolgozunk együtt a férfiasság főbb állomásain, a lehető legönazonosabb és -férfiasabb éned érdekében.

Szántai Gábor

Szia! Szántai Gábor vagyok,
férfi mentor

Én sem vagyok született férfi...

Egész pontosan gyerekként, “fiúként” éldegéltem 26 éves koromig, amíg egy szakítás után – egy 6 éves párkapcsolatból kilépve – elgondolkodtam azon vajon tényleg nem vagyok eléggé férfias? Vajon hogyan válhatnék azzá? 

Pszichológuson át, sámánok tanításait megismerve kutattam, hogyan lehetne a férfi erőt felébreszteni magamban és azzal pozitív hatással lenni a (leendő) barátnőmre.

1 éves feldolgozási fázis után a férfi erőm felkeltésével kapcsolódni tudtam nagyszerű nőkkel, azonban párkapcsolat egyikből sem lett, ezért tovább kerestem a megoldásokat.

Tudtam, hogy a megoldás bennem rejlik, ezért ha kitartóan folytatom a munkát meg lesz az eredménye.

Rengeteg belső munkát elvégezve, most már egy fizikailag és lelkileg is kielégítő párkapcsolatban élek. Amelynek alapja a férfi erő működtetése önazonosan és amelyben a barátnőm megélheti a nőiességének szépségeit.

A velem való együttműködésről mondták

Szántai Gábor konzultáció

Számomra segített, hogy a halogatott feladataim kevésbé nyomaszanak, lássam hogy nem minden esetben értem meg még mindenben az összes feladatomhoz és hogy ezzel nincsen semmi probléma, ez természetes. Ez a felismerés segített megszabadítani bizonyos szorongásaimtól, segített jobban elfogadni magam, ahogy vagyok.

Bandi, szoftverfejlesztő

Egy férfias csoportban tudsz beszélni érzelmekről, negatív gondolatokról és érzed, hogy mindez teljesen rendben van. Nem vagy egyedül azzal, hogy vannak problémáid az életben.

Dániel, nemzetközi vállalkozó

Számomra nagyon hasznos volt hogy amellett, hogy alaposan körüljártuk a férfiasság megélésében akadályozó nehézségeket: bűntudatot, elvárásokat és egyéb hátráltató tényezőket, nagyon sok figyelmet szenteltünk az örömöknek és pozitív érzéseknek, amik ehhez a szerephez kapcsolódnak. Átfogóbb megértésre tettem szert arról, hogyan kísér végig az életem minden területén az hogy férfi vagyok és hogy hogyan fogadhatom el teljesebben önmagamat, a férfi szerepem elfogadásán keresztül.

Matyi, szoftverfejlesztő

Néhány kérdés, amire érdemes tudnod a választ

Önbizalmat, magabiztosságot és olyan tudáselemeket, amelyekre odafigyelve a felébresztett férfierődnek köszönhetően határozottabbnak fogod érezni magad az életedben és a (leendő) párkapcsolatodban is.

A “Még férfiasabb önmagad” mentorprogram 4 online alkalmat foglal magába, egyenként 2 órás együttműködéssel.

2021. december 7.-én kedden, 10.-én pénteken, 14.-én kedden és 17.-én pénteken, 18 és 20 óra között.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a “Még férfiasabb önmagad” mentorprogram online lesz megtartva.

Ha mindenképpen személyes mentorálás érdekel a témában, jelentkezz be konzultációra és átbeszéljük a részleteket – azonban 2022. áprilisáig kizárólag egyéni együttműködés keretében van rá lehetőség, csoportosban nem.

2 lehetőség is van:

Az alapcsomag, amely tartalmazza a

  • 4 alkalmat a teljes tudásanyaggal,
  • a 4 alkalom felvételét, korlátlan ideig való hozzáféréssel,
  • a munkafüzetet,
  • és a férfi csoportot,

80 000 forintba kerül.

 

A premium csomag a fentieken túl 2 darab 90 perces online konzultációt tartalmaz, amelyben a Te saját egyéni kérdéseidre keressük a megoldást és alkotunk tervet. A konzultációk értéke 25 000 forint/alkalom (összesen 50 000 forint). Ez a csomag csak 4 jelentkező számára elérhető!

A premium csomag ára 100 000 forint.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd tovább mélyíteni az ismeretedet önmagaddal és a férfiasság témakörével kapcsolatban, akkor van lehetőség egyéni, illetve csoportos együttműködésre (Fiúból férfi mentorprogram).

Férfi mentorprogram

A te sikered
a világ sikere.

A világnak lelkileg érett férifakra van szüksége!
Jelentkezz be konzultációra és válj még férfiasabbá!

© Szántai Gábor 2021