Útkeresőknek

Keresed, hogy mivel szeretnél foglalkozni életed végéig? vagy esetleg a következő években…, de valójában még nem találtad meg az igazi irányt, pedig már belefogtál jó pár dologba? Esetleg a csajozást élvezed még, de hosszútávú elköteleződésre még nem vágysz? Sőt valójában még nem is tudod mit akarsz a nőkkel? Egyszerűen csak élvezed a társaságukat? Ez rendben van. A férfi életében van olyan időszak, amikor keresi az útját.

A külvilág és a társadalom – sokszor a család – nem érti, hogy miért nem állapodsz még meg egy nő mellett, miért nem köteleződsz el egy munka(terület) mellett. Azonban ebben az állapotban ez teljesen természetes.

Sőt, ha a férfi ezen életszakaszában a külső nyomás erősebb, mint a belülről jövő természetes vágy a felfedezésre és kalandozásra, akkor akár élethosszig tartó rossz érzésekbe (párkapcsolatba, munkahelyre) szorul. Aminek következménye lehet, hogy a leendő gyerekek nem abba a környezetbe születnek majd bele, amilyet az illető korábban elképzelt.
Gondolom még azért nem akarsz elköteleződni, mert valójában még te sem tudod mit akarsz valójában.

Ez természetes és érthető.

Érdemes megnézni, hogy miket próbáltál már ki az életedben és mire vágysz még. Ha már átlátod a folyamataidat, a benned lévő gondolatokat az új irány már ki is jelölődik az életedben. Ez magával vonzhatja azt is, hogy rögtön kitisztul a kép előtted és készen állsz egy új munkára, egy hosszútávú párkapcsolatra, gyerekvállalásra, de jelentheti azt is, hogy meglátod azt, hogy mik azok a dolgok, amiket semmiképpen nem szeretnél még kihagyni az életedből életed nagy eseményei (házasság, gyerekvállalás, hitelfelvétel stb.) előtt.

Ha szeretnéd jobban átlátni a lelki folyamataidat foglalj időpontot a naptáramba és egy ingyenes konzultáció által nézzünk rá a kérdéses területekre. A konzultáció kötelezettségmentes.

Nem ritkán előfordul a férfi életében az, hogy már egy ideje párkapcsolatban él, de nem igazán boldog. Itt lenne már az ideje a lánykérésnek, de még belül érzi, hogy van még felfedezni való az életben… legyen szó például utazásról a világban, vagy csajozásról, nőzésről, esetleg más szórakozási lehetőségekről.

Ez a férfi életében elég nagy nyomásként jelenik meg. Maradjon a párkapcsolatban és mondjon le a vágyairól, vagy lépjen ki belőle és valósítsa meg azt, amire vágyik?

És ez teljesen független attól, hogy milyen mély a szeretet a két fél között.

Általános válasz nincsen erre, ez személyfüggő. Sokszor mindez úgy jelenik meg, hogy a férfi fejében zsonganak a gondolatok, a kérdések, ez frusztrációt vált ki belőle, emiatt időnként a párjával is feszültebb és ez kihathat akár élete más területeire is.
Ha ezzel tudtál azonosulni megnyugtatlak, hogy nem vagy egyedül. Foglalj egy időpontot a naptáramban és egy ingyenes, kötelezettség nélküli konzultáció alkalmával kezdjünk el beszélni a benned lévő gondolatokról.

A világnak lelkileg érett férfiakra van szüksége