Az életélvező férfi

 

Ha szeretnéd még élvezni az életet elköteleződés és kötöttségek nélkül, akkor minden rendben van. Ez azt jelenti, hogy számodra az élet-, és a jelen pillanat élvezete fontosabb, mint a jövő építése. Tudom, hogy a külvilág számára mindez érthetetlen, hogy miért nem akarsz még ennyi idősen családot, gyerekeket vagy egy még komolyabb munkahelyet, de én megértelek Téged.
Rendben van az, ahol jelenleg tartasz az életedben!
Mire vágysz pontosan? Meg tudod fogalmazni miket szeretnél megélni az életedben?

– utazni szeretnél esetleg, vagy inkább
– csendben elvonulni a világ elől, esetleg
– játszani önfeledten, avagy
– lógatni a lábad naphosszat?

Mi az, ami jól esne neked, ha elvárások nélkül csinálhatnád?


Frusztrál esetleg, hogy annak ellenére, hogy te erre vágysz a külvilág belekényszerít egy helyzetbe, hogy neked milyennek kellene lenned?! De te belül pontosan tudod, hogy nap mint nap megerőszakolod magad, hogy olyan legyél, mint amilyen Te valójában nem vagy.
Beszéljünk erről és hogy valójában mire vágysz igazán, egy ingyenes konzultáció alkalmával, foglalj időpontot a naptáramban!

Meg szeretnéd élni a gyermekkorod néhány kimaradt élményét? Esetleg újraélni a legjobbakat? Amikor önfeledten játékosan léteztél? Elképzelhető, hogy a barátnőd vagy a társadalom ezt kevésbé tolerálja és nem érti miért nem nősz már fel… ennyi idősen már házasodnod kellene és gyereket kellene vállalnod…
A kutatásaim alapján azt látom, hogy amíg az emberben egyfajta hiányérzet van, azzal kapcsolatban, amit nem élt meg, addig nem tud kiteljesedni. Én ekkor az ügyfeleimmel össze szoktam állítani egy listát, egyfajta bakancslistát annak érdekében, hogy hiányok nélkül, kiteljesedve tudjanak létezni az életükben.
Továbbmenve, akik megélik a belső vágyaikat készen állnak arra, hogy életük egy következő szintjére lépjenek.

A világnak lelkileg érett férfiakra van szüksége