A teremtő férfi

Van munkád/vállalkozásod, van párkapcsolatod, azonban érzed, hogy szeretnéd még mélyebben megismerni önmagadat. Szeretnél magabiztosabbá válni a munkádban és még férfiasabb társává válni a párodnak.

A férfi minőség az alapja a boldog párkapcsolatnak és a sikeres munkahelyi életnek. Mondhatnám úgyis a férj, az apa és a vezetői szerepnek. Ennek a folyamata elképesztően fejlesztő és megéri végigmenni ezeken az állomásokon.

Hol tartasz most a folyamatban? Merre szeretnél tovább fejlődni? Jelentkezz egy ingyenes konzultációra, ahol kötelezettségmentesen felmérjük hol tartasz most és hová szeretnél eljutni a férfivé válásod folyamatában.

 

Tudtad, hogy egy férfiban jelen vannak a férfias és a nőies energiák is? A kérdés csupán az, hogy melyik milyen mértékben.

Ismerős az, amikor a nő hordja a gatyát otthon? Ő a döntéshozó, tőle függ minden, míg a férfi látja el az otthoni teendők egy jelentős részét. Sokszor a szex sem megy úgy, mint amikor Te képviseled a férfi energiát, ő pedig a nőit…, ez megvan?

Értsd jól, a nők csodálatos lények.

Azonban energetikai szempontból nem mindegy, hogy ki milyen feladatot lát el a közös rendszerben, amit párkapcsolatnak hívunk. Itt az ideje, hogy férfiként felismerd mely minőségeket veszed fel annak érdekében, hogy együtt egy harmonikus párkapcsolatot tudjatok ki alakítani és melyeket veszel fel azért, mert a nőies energiáid kerülnek előtérbe, emiatt a barátnődnek, jegyesednek kell felvennie a férfias energiákat.

Sok férfi esik abba a hibába, hogy papuccsá válik. Ennek sok oka van, az egyik például az, hogy a nők az évtizedek folyamán férfias energiákat vettek fel. A nők most tanulják azt, hogyan éljék meg a nőies energiájukat újra, a női minőségeket: a lányt, a kamaszodó nőt, a nőt és az anyát. Míg nekünk férfiaknak a bennünk élő fiú, kamasz srác és férfi, apai minőségeket kell megélnünk és erősítenünk. A (leendő) gyermekeidnek is egy igazi, férfias apakép kell – attól függetlenül, hogy a Te apaképed milyen volt.

Szeretnél még férfiasabbá válni? Jelentkezz egy ingyenes és kötelezettségmentes konzultációra, ahol átbeszéljük hol tartasz most és mi felé szeretnél továbbhaladni az életedben.

A világnak lelkileg érett férfiakra van szüksége