Szántai Gábor

Szántai Gábor

El fog jönni, amikor áldani fogjuk a mostani nehéz időszakot…

Lehet még ennél is rosszabb? Vagy lehetne még ennél is jobb? Mi az előnye a hátránynak? Miért kéne áldani a jelenlegi nehéz időszakot?

A csendet, az összefogást, a nyugalmat, a pihenést, az áramló szeretetet, a kreatív ötletelést, egymást segítését. Aki jelenleg panaszkodik a mostani helyzet miatt az új világban is a rosszat fogja megtalálni, aki viszont jelenleg is a helyzet pozitív oldalát keresik a nehézségeknek azoknak az új világ rengeteg lehetőséget fog hozni. A kihívások megmutatják az ember igazi jellemét, ahogy most viselkedsz az az igazi éned.

A régi világban elnyomtuk magunkban az igazi belső énünket. Persze nem mindenki, néhányan már annyira éberek voltak, hogy hajlandóak voltak levetkőzni a hiedelmeik által kialakított páncélzatot és megmutatni az igazi önvalókat. Azonban az igazi globális teszt éppen most érkezett el. A külső nyomás és változás elhozta a lehetőségét a megnyílásnak.

Azonban ez egy veszélyes korszak!!! Szembenézni az igazi önvalónkkal olyan (lehet néhány ember számára), mint szembenézni az ördöggel. Kiakadások, fájdalmak, mások eszén való túljárás, ötletelés, manipuláció és terelés… Minden embernek megvan a maga feladata és mindenkiben van ebből az oldalból is, a kérdés az, hogy milyen mértékben! Ugyanis…

Néhány ember pont az angyalokkal néz szembe. Az áldással, amit hoz a világ, egymás segítése által. A kérdés mégegyszer nem az, hogy az ördöggel vagy az angyalokkal nézel szembe, hanem hogy milyen mértékben és ha szembenézel az ördöggel, akkor mennyire egy lehetőségként fogod fel!

Eljött az idő az állati énünk levetkőzésére. Mi az, amin meglepődtél, esetleg megijedtél tőle? Mik ezek a dolgok? Fogd fel áldásként ezt az időszakot, hogy még jobban megismerd önmagadat!

Sok kitartást és szeretetet kívánok neked önmagad megismerésének útján! Ha ezt az időszakot szeretnéd egy támogató közösségben eltölteni, akkor várunk szeretettel az Újraindítók közösségében, avagy Szeretet a Korona idején Facebook csoportban!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email